Gezocht: Experience Guides (parttime) in Rotterdam

Sherlocked
3 min readSep 4, 2017

--

Sherlocked Rotterdam opent 1 november zijn deuren en we zijn hard op zoek naar enthousiaste mensen om ons team mee te vormen!

Wij maken avonturen

Wij creëren adembenemende ervaringen, met als doel om de wereld stukje voor stukje een beetje magischer te maken. In de Beurs van Berlage in Amsterdam hebben we 2 zulke avonturen gemaakt: enerzijds The Architect de hoogst gewaardeerde escape room van Amsterdam, anderzijds de surrealistische inbraakervaring The Vault.

Nu lanceren we ook in Rotterdam, in de schitterende Arminiuskerk vlakbij de Witte de Withstraat. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste leuke mensen om aan de slag te gaan als hosts, ofwel Experience Guides, en samen met ons een magische ervaring te creëren.

De Arminius Kerk in Rotterdam, Sherlocked’s nieuwste locatie

Job description

Als experience guide leidt je de groep door het verhaal, hou je het verloop van het spel in de gaten en geef je waar nodig wat sturing in een theatraal jasje. De mysterieuze setting vereist dat je onderdeel wordt van het verhaal. Dat vereist inlevingsvermogen, gecombineerd met gastheer-/vrouwschap.

Ongeveer een derde van ons team (hoog tijd voor een nieuwe groepsfoto!)

Job requirements

Storytelling — Je hebt een liefde voor het vertellen van verhalen en weet mensen mee te nemen in een avontuur. Je kan een rol aannemen en hier flexibel mee improviseren in een interactieve situatie. Hierbij geldt dat je zal moeten omgaan met verschillende soorten groepen, jong en oud, Nederlands en internationaal. Een uitstekende beheersing van Engels is een vereiste.

Zelfredzaamheid — en een beetje technisch inzicht. Mocht er een onderdeel van het spel niet werken, is het belangrijk dat je zelf een oplossing kunt bedenken, soms nog tijdens het spel of op tijd voor het volgende spel.

Betrouwbaarheid — Je krijgt als host verantwoordelijkheid over de kwaliteit van de ervaring van veel mensen en bent daarmee voor die mensen het gezicht van Sherlocked.

Hoge energie — We zoeken mensen die problemen over het algemeen zien als uitdagingen om op te lossen.

Verdere info:

Een werkshift is 7 tot 9 uur per dag en we zijn 7 dagen per week open.

De shifts zien er als volgt uit:
van 09.00 uur — 17.45 uur
van 17.30 uur — 02.00 uur

Betaling

Betaling is bruto EUR 9,08 per uur . Je solliciteert voor minimaal 2 shifts in de week. ‘s Avonds en in het weekend beschikbaar zijn, is een pre.

Sherlocked is een jong bedrijf met veel lopende projecten en grote ambities. We zijn volop aan het ontwikkelen en hechten waarde aan ieders inbreng.

Over Sherlocked

We zijn in augustus 2014 gelanceerd in de Beurs van Berlage met The Architect. Met behulp van een optreden bij De Wereld Draait Door en een extreem hoge waardering op Tripadvisor zijn we vorig jaar uitgebreid met inbraakgame The Vault, outdoor experience The Port Game en onze eerste mobile game, die als proloog dient voor The Vault. En nu dus het volgende hoofdstuk, de uitbreiding naar Rotterdam.

Solliciteer nu!

Reageer uiterlijk voor woensdag 11 oktober om 18:00. De selectiemiddag zal vrijdag 13 oktober zijn.

Detail van The Vault, onze break-in experience
Het laser veld; een gaaf onderdeel van The Vault
In de zomer van 2015 hebben we voor SAIL een oud VOC schip omgetoverd tot een mystery experience, wat uiteindelijk leidde tot een samenwerking, The Port Game, met de Haven van Amsterdam

Videos:

Sherlocked bij DWDD

Trailer van The Vault

Aankondiging van onze iPhone Game

--

--